Bedrijventerrein De Koppeling in Angerlo: nog enkele kavels en bedrijfsunits beschikbaar

Het gaat goed met bedrijventerrein De Koppeling: onlangs zijn er opnieuw meerdere kavels verkocht, waarop ondernemers hun eigen bedrijfsunit kunnen ontwikkelen. Gelukkig zijn er nog steeds enkele bouwkavels beschikbaar voor de enthousiaste ondernemer, variërend van 1.200 m2 tot wel 7.500 m2. Ook zijn er nog ruime, koppelbare bedrijfsunits te huur en te koop.

HBC Planontwikkeling is al sinds 2004 betrokken bij dit bedrijvenpark

Bedrijventerrein De Koppeling, AngerloSinds 2004 is HBC Planontwikkeling betrokken bij de realisatie van bedrijventerrein De Koppeling in Angerlo. De locatie is ideaal voor ondernemers uit het nabije Zevenaar en Doesburg, maar is ook zeer goed bereikbaar vanuit Arnhem, Doetinchem en Duiven. De bouwkavels en bedrijfsunits op het terrein worden sindsdien verkocht en verhuurd aan ondernemers en beleggers, die nog steeds naar grote tevredenheid hun bedrijfspand in gebruik hebben. De bereikbaarheid en de groene omgeving worden door de ondernemers aangemerkt als grote pluspunten van dit bedrijventerrein.

Waarom bedrijfsruimte huren op De Koppeling?

Momenteel staan er nog steeds een aantal bedrijfsunits in gebouw A te huur of te koop. Sinds de start van de verkoop en verhuur is het snel gegaan met de beschikbaarheid. De bedrijfsruimtes van De Koppeling zijn aantrekkelijk vanwege de triple-B formule:

  • Bereikbaar: het bedrijventerrein is eenvoudig via de A12 en N338 aan te rijden vanaf Arnhem, Zevenaar, Doetinchem en Duiven. Ook bent u met de auto binnen 15 minuten al in Duitsland.
  • Beschikbaar: er zijn nog steeds een aantal bedrijfsunits beschikbaar. Wees er snel bij, want gebouw A is populair!
  • Betaalbaar: al vanaf een kleine prijs huurt of koopt u een kant-en-klare bedrijfsruimte op De Koppeling. Op die manier streven we toegankelijkheid en een diverse mix van bedrijven op het terrein na.

Een ander groot voordeel van de business units in gebouw A is het feit dat naastliggende units eenvoudig gekoppeld kunnen worden. U kunt dus gemakkelijk meer ruimte creëren door twee units te huren of te kopen. Bovendien zijn de bedrijfsruimtes ingericht met oog voor maximale bruikbaarheid: door de overheaddeur kan de begane grond als productieruimte, werkplaats of showroom gebruikt worden en de entresolvloeren vergroten op praktische wijze het vloeroppervlak.

Zelf inrichten: kavels te koop in Angerlo-Doesburg

Heeft u zelf een duidelijk beeld van hoe uw bedrijfspand eruit moet gaan zien? Of zijn er specifieke eisen, bijvoorbeeld gerelateerd aan uw werkzaamheden, waaraan het gebouw moet voldoen? Dan kunt u de unit zelf (laten) realiseren op een van de bouwkavels op De Koppeling, waarvan er nog enkele te koop zijn. Wees er snel bij, want De Koppeling is erg in trek! De percelen zijn beschikbaar vanaf 1.250 m2 en met een zeer betaalbare vanaf-prijs.

Wilt u ook bedrijfsruimte huren in Angerlo-Doesburg?

Dan is bedrijventerrein De Koppeling ideaal voor u! De makkelijk bereikbare bedrijfsunits op het ruimtelijke, groene bedrijvenpark zijn niet voor niets erg in trek. Tip: neem eens de tijd om langs te rijden en bekijk het bedrijvenpark zelf. Dat is toch de beste manier om in te schatten of De Koppeling aan uw wensen voldoet. Wij hebben er vertrouwen in dat De Koppeling ook bij u in de smaak valt!

Bekijk ook de website van bedrijventerrein De Koppeling en lees hier meer over Business Centrum De Koppeling.

Neem contact op voor meer informatie over De Koppeling

Bedrijventerrein De Koppeling, Angerlo

Hebt u interesse in een van de business units of bouwkavels in Angerlo-Doesburg? Wij geven u graag meer informatie over de kavels of gebouw A van De Koppeling. Neem gerust vrijblijvend contact op met Jurri-Jan Rijkaart om meer te weten te komen over de beschikbare bedrijfsunits en percelen.