Huisvesting Arbeidsmigranten

De huidige markt maakt het steeds moeilijker om geschikte huisvesting te vinden en huurprijzen stijgen vaak sterk. Dit maakt het vinden van geschikte huisvesting voor uitzendkrachten een uitdagende taak voor een uitzendbureau. Dit maakt het aantrekkelijk om te investeren in eigen huisvesting.

Om uitzendbureaus te ondersteunen bij hun huisvestings- en beleidsvraagstukken, bieden HBC Planontwikkeling en 1op1 Architectuur maatwerkoplossingen aan. We werken nauw samen met gemeenten, overheden en omwonenden en hebben ervaring met het ontwerpen, vergunningaanvragen, beheer en ontwikkeling van huisvestingsvraagstukken die voldoen aan geldende wet- en regelgeving, zoals het ‘Bouwbesluit’, de ‘Roemer-eisen’ en het ‘SNF-keurmerk’.

Benieuwd hoe wij dit doen?

Geïnteresseerd in arbeidsmigranten huisvesting?

Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en eisen die komen kijken bij dit soort projecten en bieden maatoplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je behoeften te bespreken en te bekijken hoe wij je kunnen helpen jouw huisvestingsproject tot een succes te maken.

Jurri-Jan Rijkaart

Commercieel Directeur

Telefoon: 06 10 98 82 60
E-mail: j.rijkaart@hbcplanontwikkeling.nl

Meer lezen? Download de brochure GRATIS

Wij begrijpen dat jij je graag goed wil inlezen in het onderwerp. Daarom hebben wij een document ontwikkeld waarin je alles leest over de uitdagingen en eisen. Klik op onderstaande link en ontvang GRATIS het volledige document:

 

Voorbeelden uit de praktijk

Westeringweg, Creil

Huisvesting voor 150 arbeidsmigranten die werkzaam zijn bij Martho Flexwerk.

Projectpagina: Project, Creil