Kavels Hendrik-Ido-Ambacht: start inschrijving voor de verkoop van 5 ruime kavels

Wie droomt er niet van: een eigen huis ontwerpen op een ruime kavel met duizenden mogelijkheden. Buitenrijk 3342 in Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 5 ruime kavels met oppervlaktes van zo’n 1640 tot zo’n 6520 m2. De kavels liggen midden tussen de weilanden in het buitengebied van Hendrik-Ido-Ambacht. Geniet van een weids uitzicht en een toch centrale ligging in Hendrik-Ido-Ambacht. HBC Planontwikkeling biedt deze kavels in Hendrik-Ido-Ambacht aan in samenwerking met Van der Giessen & Van Herk makelaardij.

Vanaf heden is de inschrijving voor de verkoop van deze prachtige kavels geopend. Er zijn slechts 5 kavels op deze groene locatie, dus wees er snel bij!

Kavel Hendrik-Ido-Ambacht: vrijstaand en groen wonen, maar wel centraal

Wie een kavel zoekt in Hendrik-Ido-Ambacht of omgeving, doet er goed aan de talloze mogelijkheden te bekijken die Buitenrijk 3342 biedt. Het gaat om 5 kavels met verschillende afmetingen en met de mogelijkheid een schuurwoning of een polderwoning te realiseren.

De kavels bevinden zich aan de Rijksstraatweg ten westen van Hendrik-Ido-Ambacht. Dit maakt de kavels prachtig gelegen in het buitengebied tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam/Barendrecht, op een steenworp afstand van de Waal. U woont rustig en groen in de directe nabijheid van recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, maar bent toch binnen enkele minuten in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht voor uw inkopen. Ook Barendrecht en hartje Rotterdam bereikt u via de A16 en de A15 in 20 minuten.

Even voorstellen: de 5 kavels van Buitenrijk 3342

Buitenrijk 3342 bestaat uit 5 bouwkavels met verschillende groottes:

  • Buitenrijk kavel A: ca. 2295 m2
  • Buitenrijk kavel B: ca. 4075 m2
  • Buitenrijk kavel C: ca. 6710 m2
  • Buitenrijk kavel D: 1640 m2
  • Buitenrijk kavel E: 6520 m2

De kavels bevinden zich aan de Rijksstraatweg in Hendrik-Ido-Ambacht, rondom de reeds bestaande woningen aan de adressen Rijksstraatweg 42b en Rijksstraatweg 46. Meer specifieke informatie per kavel vindt u in de brochure en de prijslijst op buitenrijk3342.nl.

Kavel Hendrik-Ido-Ambacht Buitenrijk 3342

Kavel in Hendrik-Ido-Ambacht: perfect geschikt voor paarden aan huis!

Bent u op zoek naar een paardenobject? De kavels van Buitenrijk 3342 in het buitengebied van Hendrik-Ido-Ambacht zijn speciaal geschikt voor het houden van paarden aan huis.

De bouwgrond aan de Rijksstraatweg is verdeeld in 5 percelen. Achter en naast deze percelen vindt u het zesde perceel. Dit perceel heeft een afmeting van 19.150 m2 en heeft een agrarische bestemming. U kunt uw bouwperceel aanvullen met een deel van deze agrarische grond. Deze agrarische grond kunt u, zoals de naam al zegt, inzetten voor agrarische doeleinden. Dit maakt de kavels van Buitenrijk 3342 perfect geschikt voor het houden van dieren aan huis, zoals paarden of schapen. U kijkt zo vanuit uw woonkamer uit over uw eigen paard in het aangrenzende weiland.

De voordelen van Buitenrijk 3342 op een rij

  • Kavels te koop in verschillende afmetingen en verschillende prijscategorieën;
  • Weids wonen met een direct uitzicht over de weilanden vanuit uw woonkamer;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor paarden aan huis of andere dieren aan huis;
  • Centrale ligging: u woont vrij, maar Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Rotterdam zijn zeer snel bereikbaar;
  • Slechts 5 kavels te koop, dus geen grote nieuwbouwwijk, maar kleinschalige bouw midden tussen de weilanden.

Hendrik-Ido-Ambacht Buitenrijk 3342 kavels

Uw kavel in Hendrik-Ido-Ambacht bemachtigen? Schrijf u nu in!

Spreken de kavels in Buitenrijk 3342 u aan? Wees er dan snel bij en schrijf u in! Dit doet u via het inschrijfformulier op buitenrijk3342.nl. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 mei 2020 om 17.00 uur.

Hebt u vragen over de kavels in Hendrik-Ido-Ambacht? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die het perceel met agrarische grond biedt, bijvoorbeeld voor een paardenobject? Neem dan contact op met Richard van der Giessen van Van der Giessen & Van Herk makelaardij.