Bedrijfsunits Vuren nu in de verkoop

Bedrijfsruimte Gorinchem gezocht? Nu in de verkoop: bedrijfsunits bedrijvenpark De Zeiving Zuid!

In Vuren ontwikkelt HBC Planontwikkeling een business centrum met 20 moderne en multifunctionele bedrijfsunits. De bedrijfsunits op het bedrijvenpark De Zeiving Zuid zijn gelegen op een toplocatie nabij Gorinchem en op zo’n 1,5 kilometer van de oprit naar de A15.

Kenmerken van bedrijfsruimte De Zeiving Zuid

  • Nieuwe bedrijfsruimte met strakke, moderne uitstraling
  • Ruime parkeervoorzieningen voor de deur
  • Plek voor reclame-uitingen op het buizenframe op de gevel van elk bedrijfspand
  • Keuze uit bedrijfsruimte met of zonder overheaddeur (overheaddeuren zijn voorzien van een loopdeur)
  • Casco oplevering, dus zeer veel ruimte voor eigen inbreng in de afwerking van uw bedrijfspand

Van garagebox Gorinchem tot complete business unit Gorinchem

Binnen dit project zijn er drie verschillende types bedrijfsruimte:

  • 12 bedrijfsunits van zo’n 60 m2 (met overheaddeur en halve verdiepingsvloer)
  • 4 kantoor-/showroomunits van zo’n 66 m2 (met of zonder overheaddeur)
  • 4 garageboxen van zo’n 42 m2 (met overheaddeur)

U hebt dus veel opschaalmogelijkheden. Zoekt u enkel een garagebox in de omgeving van Gorinchem, dan vindt u deze op bedrijvenpark De Zeiving Zuid. Bent u op zoek naar meerdere garageboxen en een bijbehorend, representatief bedrijfspand, dan bent u op dit bedrijventerrein ook aan het juiste adres.

Voor wie zijn deze bedrijfsruimtes geschikt?

De bedrijfsruimte in Gorinchem is met uitstek geschikt voor zzp’ers en mkb’ers die bijvoorbeeld ruimte nodig hebben voor opslag of die hun bedrijfswagen in hun eigen pand willen stallen. De hoogte van de units maakt de ruimte perfect geschikt om stellingen te plaatsen en geeft veel opslagcapaciteit. De overheaddeur is eveneens hoog, waardoor ook hogere bedrijfswagens moeiteloos in het pand kunnen worden gestald. Ook bedrijven die behoefte hebben aan een workshopruimte of een werkplaats kunnen met deze business units alle kanten uit.

Voorbeelden van bedrijven voor wie deze ruimte als bedrijfspand Gorinchem aantrekkelijk is, zijn schildersbedrijven, loodgieters, autobedrijven, installatiebedrijven etc.

Centrale ligging onder de rook van Rotterdam

Bedrijfsunits Vuren Zeiving ZuidBedrijventerrein De Zeiving Zuid ligt net ten oosten van Vuren. Vuren bevindt zich onder de rook van Gorinchem en is snel te bereiken vanuit Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch. Dankzij de naastgelegen A15 bent u vanaf uw bedrijfsruimte in Gorinchem in een halfuur in Rotterdam of Utrecht. ’s-Hertogenbosch bereikt u via de A15 en de A2 binnen 25 minuten.

Met zijn ligging direct aan de A15 en precies midden tussen de A27 en de A2 bevindt u zich op dit bedrijventerrein nabij Gorinchem op een strategische plek in het midden van het land, aan de rand van de Randstad. Voor verkeer van en naar de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht is de ligging van dit bedrijventerrein in Gorinchem optimaal.

De centrale ligging van de nieuwe bedrijfsunits op De Zeiving Zuid is perfect geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatief en centraal gelegen bedrijfspand voor een aantrekkelijke prijs.

Goedkope bedrijfsruimte te huur en te koop bij Gorinchem

De 20 bedrijfsunits zijn zowel te koop als te huur. Voor zowel koop als huur van deze bedrijfsruimtes gelden aantrekkelijke prijzen. Het grote voordeel van de bedrijfsruimtes is dat deze niet direct in de Randstad liggen, wat de prijs zeer opdrijft, maar dat de Randstad wel zeer goed bereikbaar is, evenals het zuiden en oosten van het land.

Prijzen bedrijfsruimte Vuren

U hebt al een bedrijfsunit in Vuren vanaf een koopprijs van €55.000 v.o.n. exclusief btw. Huren kan al vanaf €366,67 per maand. Voor meer informatie over de verkoop- en verhuurprijzen vindt u op www.dezeivingzuid.nl.

Verkoop gestart!

De verkoop van deze multifunctionele, moderne units is vanaf heden gestart. De bouw begint wanneer er 70% van de units is verkocht en zal naar verwachting ongeveer 8 maanden in beslag nemen.

Interesse in deze bedrijfspanden? Neem contact op!

Wilt u uw bedrijf verhuizen naar of beginnen op dit aantrekkelijk geprijsde bedrijventerrein bij Gorinchem? Of hebt u vragen over bedrijventerrein De Zeiving Zuid in Vuren? Ga dan naar www.dezeivingzuid.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij B/mak Bedrijfsmakelaars uit Gorinchem.