Culinaire hotspot in IJsselstein

“WELKOM IN DE WERELD VAN ROBUUST”

Even genieten van het moment en het nu. Hoe vaak doen we dat? Weg uit de drukte en tijd voor jezelf, partner, vrienden of kinderen maken.

“THE MORE YOU CELEBRATE YOUR LIFE, THE MORE THERE IS IN LIFE TO CELEBRATE”

ROBUUST koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook écht genieten; van ons sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment. ROBUUST staat voor eigentijds, toegankelijk, goede prijsstelling, bereikbaar en de kwaliteit en gasten die beide centraal staan.

s’ Ochtends, s’ middags of s’ avonds, ons team van gepassioneerde professionals staan klaar. En natuurlijk is het betaalbaar, want eten en genieten op niveau hoeft volgens ons niet duur te zijn.

VOOR DE ECHTE LIEFHEBBERS: BIERTAFELS

Biertafels bij ROBUUST, heb jij wat te vieren, heb je gewonnen met je team, of juist verloren, moet je nodig even bijkletsen, wil je de week afsluiten met je collega’s, heeft de baas iets te vieren, is er een grote opdracht binnen of vindt hij/zij jullie gewoon toppers?!
Nou, hiervoor is er een speciale tafel, de ROBUUST biertafel. Het bierfust wordt gewogen voor je zelf gaat tappen en we wegen het weer nadat je helemaal klaar bent, het getapte aantal kilo’s worden berekend.
Word jij de beste tapper van de tafel? Uiteraard kan je ook dubbel genieten door meteen een hapje te eten. Gezellig!
Restaurant Robuust

NOG ÉÉN STAP VERWIJDERD…RESERVEREN

Reserveren kan, maar binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Is er nog geen plek? Dan is er aan de bar ruimte voor een drankje tot er een tafeltje vrij is. Gezellig!

Je kan ons bellen op 030 3074314. Heeft u een allergie? Meld het ons. Tot snel!

Onze locatie: