Wilgenvliet, Arnhem Schuytgraaf
Wilgenvliet, Arnhem Schuytgraaf
Wilgenvliet, Arnhem Schuytgraaf

Wilgenvliet, Arnhem Schuytgraaf

8 woningen

Algemeen

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden circa 6.250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken, doordat alle buurten een eigen karakter hebben.

Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging. Daardoor voldoet wonen in Schuytgraaf aan veel individuele woonwensen.

Voor meer informatie, ga je naar schuytgraaf.nl

Projectinformatie

Op het noordelijkste puntje van de wijk Wilgenvliet en de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn ontwikkelt HBC Planontwikkeling acht woningen in een boerenerf cluster.

Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet (klik HIER voor meer informatie) verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek.

Houd deze site in de gaten voor de verdere ontwikkelingen!