IJsselstein, Panoven
IJsselstein, Panoven
IJsselstein, Panoven

Panoven, IJsselstein

retail, horeca en bedrijfsruimte

Algemeen

Aan de Baronieweg in IJsselstein heeft HBC Planontwikkeling een toplocatie ontwikkeld voor winkels, horeca, bedrijfsruimten en kantoren. Fase 1a is inmiddels verhuurd aan twee supermarkten (Aldi en Plus) en een detaillist (Fietsspecialist Panoven). Fase 1b omvat kantoorruimten voor Stichting Trinamiek en Restaurant Robuust.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is definitief geworden na uitspraak Raad van State en de omgevingsvergunning is verleend. De bouw is gestart in augustus 2016, de oplevering heeft plaatsgevonden in het najaar van 2017.

Ligging en bereikbaarheid

Deze zichtlocatie aan de Baronieweg ligt vlak bij de afslag van de A2. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere vestigingen van McDonalds, Gamma en Formido. Om deze locatie te laten aansluiten op de randweg is ter hoogte van de Nijverheidsweg een nieuw kruispunt gerealiseerd. Het centrum van IJsselstein bevindt zich hiervandaan op loopafstand.

Projectinformatie

Inmiddels is er sprake van een volwassen, zeer succesvol project waar alle gebruikers commercieel zeer tevreden mee zijn.