IJsselstein, Panoven
IJsselstein, Panoven
IJsselstein, Panoven

IJsselstein, Panoven

winkels, horeca, bedrijfsruimten

Aan de Baronieweg in IJsselstein heeft HBC Planontwikkeling een toplocatie ontwikkeld voor winkels, horeca, bedrijfsruimten en kantoren.

Fase 1a is inmiddels verhuurd aan twee supermarkten (Aldi en Plus) en een detaillist (Rijwielhandel Zomerdijk). Fase 1b omvat kantoorruimten en horeca. Ook hiervoor zijn gebruikers gecontracteerd. Fase 2 betreft bedrijfsruimten met productiegebonden detailhandel.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is definitief geworden na uitspraak Raad van State en de omgevingsvergunning is verleend. Start bouw augustus 2016, oplevering najaar 2017.

De volgende bepalingen zijn opgesteld:

  • Maximale bouwhoogte is 8 meter
  • Vloerbelasting begane grondvloer 1000 kg/m2 en verdiepingsvloer 300 kg/m2
  • In totaal zullen er circa 181 parkeerplaatsen worden gerealiseerd ten behoeve van fase 1a en fase 1b

Ligging en bereikbaarheid

Deze zichtlocatie aan de Baronieweg ligt vlak bij de afslag van de A2. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere vestigingen van McDonalds, Gamma en Formido. Om deze locatie te laten aansluiten op de randweg wordt ter hoogte van de Nijverheidsweg een nieuw kruispunt gerealiseerd. Het centrum van IJsselstein bevindt zich hiervandaan op loopafstand.

Projectinformatie

Het totale oppervlak van het plangebied is circa 15.000 m2 en ligt tussen een woongebied en bedrijventerreinen.

De ontwikkeling van fase 2 start eind 2016. Dit betreft een complexgewijze ontwikkeling met een bouwoppervlak van totaal 3.700 m2. Verhuur- en verkoopdocumentatie voor fase 2 komt in een later stadium beschikbaar.

Verkoopinformatie

Neem voor meer informatie hier contact met ons op.