Vacature Projectontwikkelaar / Projectleider

Bouwen aan de toekomst? Bij HBC Planontwikkeling doen wij niet anders! Bij ieder project gaan wij weer een stap verder en benutten we alle ontwikkelmogelijkheden die er zijn. Ben jij ook zo ambitieus en denk jij altijd een stap verder dan de rest? Solliciteer dan nu en sluit je aan bij ons team. Wij hebben genoeg uitdagende projecten om mee aan de slag te gaan!

Welkom bij HBC Planontwikkeling

Al sinds 1971 zijn wij een ambitieus kleinschalig ontwikkelingsbedrijf. We werken in een klein team met korte lijnen, waardoor er snel beslissingen genomen kunnen worden. We kopen locaties, werken voor opdrachtgevers en zetten daarmee in op nieuwe woonconcepten. We willen mooiere, betere projecten haalbaar maken door innovatie en door de schouders eronder te zetten.

Als klimaatneutraal bedrijf luisteren we beter naar de betrokken partijen en ook naar onze mensen.  Samenwerken is waar wij blij van worden! Daarnaast zijn we goed voorbereid en overtuigend naar iedereen. We ontwikkelen circulair, gefundeerd op het Total Cost of Ownership principe. De vergezichten van de toekomst: die maken we nu, die maken we samen waar.

Dit bieden wij jou

 • Jong en ambitieus team;
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren;
 • Vernieuwende en toffe ontwikkelprojecten;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Een jaarcontract voor 32 tot 40 uur
 • Een goed salaris: wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen;
 • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak, mobiliteitsbudget in plaats van een auto is bespreekbaar;


Dit ben jij
Als geen ander begrijp jij dat projecten alleen kans van slagen hebben als ze zijn afgestemd op de wensen van bewoners en andere belanghebbenden. Je betrokkenheid, heldere communicatie en gedrevenheid wekken sympathie: jij verbindt partijen en zorgt dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan.

Jij beschikt over een gezonde drive en de ambitie om een uitstekende projectontwikkelaar te worden. Je kunt daadkrachtig handelen en zoekt beschikbare en relevante informatie bij elkaar teneinde knelpunten op te lossen. Je hebt passie voor het vak, bent communicatief vaardig op alle niveaus en hebt een stevige persoonlijkheid. Je bent bij voorkeur woonachtig in de grensregio provincies Zuid-Holland/Utrecht.

Verder heb jij

 • Minimaal HBO/WO werk en denkniveau;
 • Bruikbare kennis over vastgoed;
 • Affiniteit met project- en procesmanagement.

Samen bouwen aan de toekomst!
Enthousiast over deze vacature Projectontwikkelaar / Projectleider bij HBC Planontwikkeling of wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan direct contact met ons op!

Jurri-Jan Rijkaart
j.rijkaart@hbcplanontwikkeling.nl
06 10 98 82 60

Marlies Hakstege
m.hakstege@schep.nl
0182 38 90 30

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.