Bedrijfsruimte Zevenaar De Koppeling: gebouw B opgeleverd, gebouw A nog beperkt beschikbaar

Op 27 februari hebben de nieuwe eigenaren van de bedrijfsunits in gebouw B van bedrijvencomplex De Koppeling in Angerlo (gemeente Zevenaar) de sleutel in ontvangst mogen nemen. De 14 lokale ondernemers kunnen nu aan de slag om hun bedrijfsactiviteiten te verplaatsen naar en uit te breiden op hun gloednieuwe locatie. Onder hen zijn een schildersbedrijf, een elektricien, enkele autobedrijven en particuliere investeerders.

Sleutels bedrijfsruimte Zevenaar De Koppeling

Nog steeds bedrijfsruimte te koop nabij Doesburg en Zevenaar!

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar bedrijfsruimte in omgeving Zevenaar: er staat nog een bedrijfspand op de planning op bedrijventerrein De Koppeling in Angerlo! Gebouw B is opgeleverd, maar gebouw A is nog in de verkoop. Er zijn op dit moment nog enkele business units te koop in gebouw A.

Bedrijventerrein De Koppeling bevindt zich op een steenworp afstand van Doesburg en Zevenaar. Reeds 50% van de business units in gebouw A is verkocht. Het gaat om bedrijfsunits die, evenals de units in gebouw B, triple-B zijn:

  1. Bereikbaar
  2. Beschikbaar
  3. Betaalbaar

Wat maakt bedrijventerrein De Koppeling aantrekkelijk?

Voor de bedrijfsunits in het reeds opgeleverde gebouw B was veel animo. We hebben alle reden om aan te nemen dat dit voor de bedrijfsruimte te koop in gebouw A niet anders zal zijn. Bedrijventerrein De Koppeling is erg in trek om de volgende redenen:

  • Bedrijfsruimte in verschillende vloeroppervlakten

De bedrijfsunits in gebouw A van bedrijvenpark De Koppeling zijn verkrijgbaar in vloeroppervlakten van 60 tot 205 m2.

  • Koppelbare units

Bij de bouw is al rekening gehouden met een eventuele koppeling van units onderling. Hebt u dus interesse in een groter oppervlakte, dan vindt u op dit bedrijventerrein 2 units die gemakkelijk te koppelen zijn.

  • Slimme indeling

Door de overheaddeur en de ramen op de verdieping is het pand te gebruiken voor uiteenlopende doelen. Op de begane grond kan bijvoorbeeld een werkplaats of een showroom worden ingericht, terwijl de verdieping als kantoor, kantine of workshopruimte ingezet kan worden.

  • Zowel bedrijfspand kopen als bedrijfsruimte huren mogelijk

Alle bedrijfsunits in gebouw A van De Koppeling zijn zowel te koop als te huur. Zo houden we de units toegankelijk voor zowel reeds gevestigde bedrijven als startende ondernemers.

Bedrijfsruimte Zevenaar: centrale ligging

Een cruciale factor bij de keuze voor een bedrijfspand is de ligging. Ook op dit vlak is een bedrijfsruimte kopen of huren in Zevenaar op bedrijventerrein De Koppeling een slimme zet.

Het bedrijventerrein bevindt zich op een centrale, goed bereikbare locatie. De business units zijn gesitueerd op slechts 9 minuten rijden van de A12. De N338 ligt direct voor de deur. In slechts 15 minuten bevindt u zich in Duitsland.

In de directe omgeving van het bedrijventerrein vindt u de provinciesteden Zevenaar en Duiven. Grotere steden in de omgeving, zoals Arnhem en Doetinchem, zijn snel aan te rijden via respectievelijk de A12 en de N317.

U vindt op bedrijventerrein De Koppeling voldoende parkeerruimte voor de deur.

Ook kavels te koop op bedrijventerrein Zevenaar

Bedrijventerrein De Koppeling biedt ook ruimte aan ondernemers die in de omgeving Zevenaar een kavel zoeken om een eigen bedrijfsunit neer te zetten. Er zijn nog enkele kavels op De Koppeling beschikbaar. Voor meer informatie over deze kavels neemt u contact op met HBC Planontwikkeling.

Bedrijfsruimte Zevenaar kopen of huren?

Wilt u een bedrijfsunit kopen of huren in Zevenaar? Wij vertellen u graag meer over gebouw A van bedrijvenpark De Koppeling. Neemt u gerust contact op met Jurri-Jan Rijkaart voor meer informatie.