STREEFKERK DORPSSTRAAT

Algemeen

Aan de dorpsrand van Streefkerk ontwikkelt HBC Planontwikkeling met Roosdom Tijhuis zeven bouwkavels. Deze kavels bieden ruimte voor zes riante, half vrijstaande woningen en een vrijstaande dijkwoning. De half vrijstaande woningen liggen met de achtertuin aan het water.

Bestemmingsplan 

Het bestemmingsplan is vastgesteld en onherroepelijk. De omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor het bouwen van de zes twee-onder-een-kapwoningen is verleend.

Ligging en bereikbaarheid

De kavels liggen aan de rand van Streefkerk aan de Dorpsstraat en de Randweg. Met aan de ene kant het landelijke dorpshart en aan de andere kant van het dorp de uitgestrekte landerijen met karakteristieke molens.

Projectinformatie    

Nog slechts één kavel beschikbaar voor een dijkwoning :
Bouwnummer 7: koopsom € 150.000,– v.o.n.

plattegrond  Bekijk dit project op Schep.nl

plattegrond  Bekijk dit project op Funda

Verkoopinformatie  

De 6 twee onder één kap woningen zijn inmiddels verkocht en in april 2016 zijn wij gestart met de bouw van fase 1. De oplevering vindt plaats in september dankzij het uitgekiende bouwsysteem.

Neem voor meer informatie contact op met Schep Makelaardij in Schoonhoven. Vergeet niet om dan meteen de brochure aan te vragen! Daarin staan verschillende gevelimpressies, maar ook een uitgebreide lijst met extra opties. De ervaren kopersbegeleiders adviseren u graag over de verschillende woningen en alle mogelijkheden.

www.schep.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0182-38 30 38 

 roosdom-tijhuisschep-makelaardijrabobankoverbruggingsgarantie