HAGESTEIN VOORLANDEN

Algemeen

Op een unieke landelijke locatie aan de rand van het dorp Hagestein kocht HBC Planontwikkeling een perceel grond: project Voorlanden. In samenwerking met de gemeente Vianen ontwikkelden we zes luxe villa´s in drie verschillende typen. Dit project is in verschillende structuurvisies van gemeenten gebruikt als voorbeeldproject.

Ligging en bereikbaarheid

Hagestein ligt zeer centraal in Nederland. Project Voorlanden ligt in een rustige, landelijke omgeving maar toch slechts enkele autominuten van de A2 en de A27. Het centrum van Vianen met alle voorzieningen ligt op nog geen vijf minuten afstand. Ook recreatieplas Everdingen ligt op korte afstand.

Projectinformatie

Alle kavels in Project Voorlanden bieden aan de voorzijde een vrij uitzicht over de weilanden. De kavels hebben een oppervlakte van circa 450 m2 en de achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. De riante vrijstaande woningen met garage hebben een inhoud van circa 800 m3 en een woonoppervlakte van circa 190 m2 GBO.
De villa´s beschikken op de begane grond over een zeer ruime entree, een riante halfopen keuken en een comfortabel grote woon-/eetkamer met twee openslaande deuren naar de zijtuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd alsmede een badkamer en een dakterras. De tweede verdieping biedt royale bergruimte en een vierde (of zelfs een vijfde) slaapkamer. Tot de meerwerkopties behoorden onder meer: het plaatsen van een dakkapel, een kelder en een verlenging van de woon-/eetkamer. Op eigen terrein is het mogelijk om 3 auto´s te parkeren.
Project Voorlanden is gebouwd met garantie van de bij het GIW aangesloten Stichting Waarborgfonds Koopwoningen.

Rol HBC    

Initiatiefnemer en projectontwikkelaar.