BUSINESS CENTRUM DE KOPPELING

Algemeen

Op het bedrijvenpark De Koppeling heeft HBC Planontwikkeling Business Centrum De Koppeling ontwikkeld. Het business Centrum bestaat uit 2 complexen. Complex A bestaat uit 11 units en complex B uit 10 units. De bedrijfsunits variëren in grootte van 90 m2 tot 307 m2 vloeroppervlakte inclusief entreesolvloeren, ideaal als showroom, kantoor of bedrijfsruimte te gebruiken. De gebouwen zijn zodanig vormgegeven dat de units onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. De units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en een raampartij op de verdieping.

Kijk op www.bcdekoppeling.nl voor de 3D film om een goed beeld te krijgen van het project.

 
Bestemmingsplan    

Het bestemmingsplan is vastgesteld en onherroepelijk. Bedrijven in de categorie 1 t/m 3a kunnen zich hier vestigen: zie staat van bedrijfsactiviteiten op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan is door middel van het vooroverleg met de gemeente Zevenaar akkoord bevonden. De omgevingsvergunning zal aangevraagd worden nadat een bepaald percentage van de units verkocht of verhuurd is.

 
Ligging en bereikbaarheid

Business Centrum De Koppeling is gesitueerd op bedrijvenpark De Koppeling en ligt in de gemeente Zevenaar. Via de A12 en N338 is het project goed bereikbaar. De locatie ligt in het verlengde van de afslag. In de directe omgeving liggen Zevenaar en Duiven: voor ondernemers bekende distributielocaties. En steden zoals Arnhem, Doetinchem, Montferland en Doesburg bieden op kleine en grote schaal alle denkbare voorzieningen. Ook bent u binnen 15 minuten de grens over in Duitsland.

 
Projectinformatie

De verkoopbrochure is te downloaden op www.bcdekoppeling.nl

Ook kunt u bekijken welke units nog beschikbaar zijn.

 
Verkoop-/verhuurinformatie

Bent u geïnteresseerd of heeft u aanvullende vragen? dan kunt u zich inschrijven op de website www.bcdekoppeling.nl

Dan zal onze makelaar “Ten Hag Makelaarsgroep” contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

 

 

Ten Hag logo